3 ting du kan gøre for at kontrollere sult

10/01/2015 12:16

Slankekure at tabe 20 £ eller endda £ 5 kan være svært, hvis du har konstant mad cravings og sult smerter. Følg disse tips til at kontrollere din sult og maksimere din succes!

1. Protein, Protein, Protein

Sådanne Lean kilder til protein som kylling, fisk, kalkun, osv er gode til at hjælpe dig tilfredsstille din sult. Det er en vigtig makronæringsstoffer at du skal prøve at inkludere i hvert måltid og snack du spiser At hele dagen. Det er godt for dig og vil hjælpe dig med at holde fyldigere længere! Målet for mindst 15 til 20 gram protein i hvert måltid, mere hvis du kan.

2. Vand fyldt fødevarer

Du kan narre din krop til at tro, det er fuld At ved at indtage fødevarer med et højt vandindhold. Tænk på din mave som en beholder, hvis du spiser fødevarer med et højt vandindhold, vil vandet fylder mere i maven få dig til at føle sig fuldt ud. Derfor bør du sigte mod at flere grønne grøntsager og frugter, såsom meloner, ananas, og bær. De er ikke kalorie tæt, men de har den de så meget vand vil fylde dig op temmelig hurtig.

3. Væsker

Bare drikke mere vand! Du skal være drikkevand Allerede for sin store sundhedsmæssige fordele, men det kan også hjælpe dig i dit vægttab rejse. Prøv at drikke et glas vand før hvert måltid for at udfylde nogle af pladsen i din mave. Det vil få dig til at spise mindre, men du vil ikke føle sig berøvet mad bagefter!


Bare en side bemærkning til mine læsere. Vægttabet er noget, der kan være svært for en masse mennesker, men ligesom noget værd det tager arbejde på at opnå. Bare holde dit hoved op og altid holde skubbe fremad.


Den eneste måde du virkelig kan svigte på at tabe eller opnå ethvert mål for den sags skyld er, hvis du giver helt op. Der vil være uheld og fejl undervejs, men i sidste ende er du en, der er ansvarlig for din skæbne og dine resultater.

Find, hvad der motiverer dig, og hvad inspirerede dig til at tabe i første omgang. Hold dit hoved este hele tiden du er på din rejse. Især holde det i tankerne de dage, du 'Kamp og ramte bump på vejen.