Engagere flere muskler, forbrænder flere kalorier

09/09/2015 08:40

 

Når du går ind i de fleste fitnesscentre, ser maskiner. Der er flere på eller Them Det fungerer på samme muskel gruppe, men på en anden vinkel. Du kan gå fra en vandret til en lodret benpres, benpres og overalt i mellem. Du kan stable dine ben træning med så mange øvelser fra forskellige vinkler, har du svært ved at gå i de næste tre dage. Hvis det er, hvordan du vælger at bygge din træning så er dit valg. Det spørgsmål, du nødt til at spørge dig selv er hvorfor.

 

 

 

 

 

Dette gælder ikke kun for ben, ved hjælp af frie vægte i stedet for maskiner på alle områder, vil vise sig at være mere gavnligt for din krop. Uanset din kondition eller hvad du forsøger at udrette, kan du opnå mere i en kortere tid ved at bruge sammensatte øvelser. Forbindelse bevægelse kræver mere end et led til at bevæge ad gangen. De fleste maskiner isolere en muskel certainement, så bevægelse finder kun på én samling. Efter min mening er der to grunde til at isolere muskler. Enten du er en konkurrencedygtig bodybuilder, eller du har en svag muskel, du forsøger streng derefter. Uanset hvad, kan du isolere musklerne effektivt, uden brug af en maskine. Mere over, mens du sidder komfortabelt, din krop ikke at stabilisere sig selv Anmeldelser under øvelsen, det er at få en gratis tur. Det betyder, at dine overfladiske muskler udvikler mens større dine stabiliserende muskler ikke. Det er ikke en big deal ret? Forkert! Vores krop bevæger sig i mønstre, og når du isolere en certainement område, kan du forårsage forvridninger i dine naturlige bevægelser, der kan påvirke din kropsholdning, vifte af bevægelse og muligvis føre til skade.

Disse er faktorer, der kan afholde dig fra at arbejde ud eller ulempe dine fremskridt. Et produktivt alternativ er at uddanne dig til at bevæge sig ordentligt fra starten. Brug sammensatte øvelser thatwill med til at engagere flere muskelgrupper og tvinge din krop til at stabilisere sig. Hvis du bruger mindre stabile overflader zoals en stabilitet bold, vil din krop nødt til at arbejde endnu hårdere for at stabilisere sig. Et squat for eksempel Skaber fleksion på hofter, knæ og ankler i varierende grad. Ikke desto mindre, den går i indgreb flere muskelgrupper end og maskine nogensinde kunne gøre. Det eneste problem er at du ikke har mulighed for at sidde på hug ordentligt med det samme. Ved at placere en stabilitet bolden mod væggen og derefter placere din ryg mod bolden, kan du arbejde på din formular. Arbejdet med at skubbe dine hofter mod væggen, som du squat og holde dine hæle fladt på gulvet. Køre selv op ved at skubbe fra dine hæle. Praksis at forbedre din afhandling eller mekanik. Observere, at giver dig mest uden bold og forsøge at løse dem.

Hvis du geare din træning til at arbejde på sammensatte bevægelser, kan du engagere flere muskelgrupper, derfor brænde flere kalorier. Derfor kan du increasement styrke og vifte af bevægelse, uden at forårsage muskel ubalancer. Så næste gang du er på gym, styre fri af maskiner og træne din krop til at bevæge sig ordentligt.