Fakta om Green Coffee Bean Extract

08/19/2015 08:36

Jeg har været vidne til en masse rygter på internettet rose grønne kaffebønner ekstrakt som et vægttab mirakel. Selv en stor kaffe selskab er begyndt at sælge en drik med ekstrakt og forskellige hjemmesider markedsfører grønne kaffe supplerer de hævder kan forbrænde fedt. Men, hvad er det? Og hvorfor er så mange mennesker ophidset om grøn kaffe?

"Grøn kaffe" er de rå eller ristede frø eller bønner af Coffea frugter. De grønne bønner rengøres, tørres, brændt, jorden og brygget til at gøre kaffen du sikkert drak her til morgen. Kaffe indeholder hundredvis af komponenter, hver med sine egne potentielle og uafhængige farmakologiske virkninger.

Kaffe er bedst kendt for sin kilde til koffein. Men kaffens effekt på glykæmisk kontrol og vægttab er blevet tilskrevet dens øvrige komponenter, såsom chlorogensyre, quinides, lignaner og Trigonellin, som alle viser forbedret glucosemetabolisme hos dyr.

Chlorogensyre er specifikt vist sig at hæmme et enzym, glucose-6-phosphatase, som fremmer dannelsen af ​​glukose (sukker) i leveren. Derfor kunne chlorogensyre i kaffe delvist ansvarlig for den reducerede risiko for glykæmisk lidelser, som diabetes, ved langvarig indtagelse af kaffe.

Det kan også være kilden til kaffe anti-fedme virkninger. Forskellige undersøgelser har antydet, at chlorogensyre forsinker absorptionen af ​​fedt fra fødeindtagelse og aktiverer også metabolismen af ​​fedt. Desværre er traditionelt brygget kaffe ikke tjene som en god kilde til chlorogensyre. Mens ristning grønne kaffebønner fjerner dets naturligt bitter smag, men også fjerner en betydelig del af chlorogensyre. Derfor forbliver grønne kaffebønner en af ​​de bedste naturlige kilder til chlorogensyre.


Den seneste undersøgelse på grøn kaffebønne blev offentliggjort i januar 2012 i Diabetes, metabolisk syndrom og fedme tidsskrift. Forskerne fulgte en gruppe på 16 voksne, der suppleret med en særlig grøn kaffebønne ekstrakt af chlorogenic syrer ved forskellige doseringer (enten 700 eller 1050 mg per dag) i 12 uger. Alle 16 voksne blev anset overvægt, som påvist ved et BMI på mere end 25 (en normal BMI er mellem 18,5 og 25).

Ekstraktet forskerne anvendte indeholdt en ingrediens kaldet GCA, som indeholder en standard grøn kaffeekstrakt af totale chlorogensyre syrer og andre hydroxycinnamic syrer, der er blevet kendt for at have antioxidant sundhedsmæssige fordele. De emner mistet et gennemsnit på næsten 18 pounds - det var 10% af deres samlede kropsvægt og 4,4% af deres samlede  kropsfedt .

Med denne lovende undersøgelse, har mange virksomheder og hjemmesider værdsatte dette tillæg - selv markedsføre lignende fedt-brænding stoffer af deres egne. Imidlertid bør forbrugeren altid pas, når de køber uregulerede kosttilskud online. Når du køber kosttilskud, så sørg for du ser på ingredienslisten. Når man ser for en grøn kaffebønne supplement, bør den indeholde chlorogensyre ekstrakt,

der kan blive opført som en af ​​følgende:

GCA (grøn kaffe antioxidant)

Se også, om en kapsel, der indeholder mindst 45% chlorogensyre. Mere end 45% er okay, men piller med mindre end dette beløb er ikke blevet testet i undersøgelser, der viser vægttab. Hvis du kommer til at tage grønne kaffebønner, er den anbefalede dosis er 400 mg, tre gange om dagen - 30 minutter før hvert måltid.


Imidlertid har nogle kliniske forsøg viste også succes med 200 mg.


Hvis flasken ikke liste ingredienser, skal du ikke købe det! På ingredienslisten, bør du se ingen fyldstoffer og ingen kunstige ingredienser. Også, ikke lade sig narre af ordet "ren", hvis du ser det på en etiket. Hvis du ser ordet "ren", og du kan ikke se Svetol eller GCA, overveje et andet valg.

Så der er den grønne kaffebønner ekstrakt rigtige for? De fleste raske voksne over 18 år, der ønsker at tabe sig. Det bør ikke tages af alle, der er gravid eller ammer. Tillægget er nyt, og der er ingen forskning om dens virkninger på børn; børn bør ikke tage dette tillæg. Du bør heller ikke tage det, hvis du har en allergi over for kaffe eller koffein.

Også forstå, at intet vægttab pille er mere effektiv end at opretholde en sund kost og regelmæssig motion regime.