Fighting Fedme

08/20/2016 03:55

Drøjde og slankekure er ikke noget nyt

De mest punktlige tegn på drøjde kan følges tilbage til de vigtigste banebrydende mennesker i Europa ca. 35.000 år før. Dengang effektive kapacitet af vitalitet (dvs. fedt) i tider med dusør var afgørende for at overleve den følgende sult. Omstændigheder er forskellige og sult eksisterer ikke i vores del af verden mere. Langs disse linjer, at vores engang livreddende kapacitet gemme vitalitet (dvs. fedt) produktivt har efter forrådt os. Det ser nu ud i vores brede offentlighed som konsekvent bekymre sig om et overskud af vægt og til sidst, som corpulence. For et stort antal år, overvægt og drøjde var overordentligt ualmindeligt undere og blev aldrig overvejet.

Indtrykket af heftiness svinget blandt samfund.

I antikveret Egypten, blev heftiness ses som en sygdom. Egypterne portrætteret deres modstandere som korpulente mennesker. Drøjde var positivt ikke den egyptiske pragt perfekt, som snarere fremhævet lange, tynde ben, slanke hofter med høje barme og strålende hud. Bekymret at spise regime holdt deres trivsel, folk i gamle opfattet, at mængden og arten af ​​næring var på samme måde afgørende. Deres strategi for bit kontrol var noget primitivt. De

Spise rutine er identificeret med alder, køn, erhverv ... desuden burde forholde sig til, hvad en mand kan lide. Omgå eventuelle overflødige ændringer i antallet eller sortiment af næring og pålideligt giver en patient, hvad han elsker, medmindre der er en uigendriveligt berettiget grund formål bag ikke at gøre som sådan, komponerer Dr. Burney i 1842.

Du tror måske opfatte, at gorging vil gøre os fedt er helt tydeligt, og var ikke på nogen måde en bemærkelsesværdig offentliggørelse. I virkeligheden, de fleste vægttab arrangerer i dag undlader at overveje at ikke alle kan spise den samme næring, de samme foranstaltninger af næring, eller reagere på samme tilgang til næring. Dette er grunden ingen af ​​disse uspecifikke spiseforstyrrelser regime ideer arbejder. Vi er alle karakteristiske og hver enkelt kræver skræddersyede arrangementer af aktivitet for at gøre langdistanceflyvninger fremskridt i tilsynet gennemførlige og solide vægt niveauer.

Hvad antal spise regime arrangerer meget overveje, hvad den enkelte virkelig kan lide at spise? Drs. Dobell og Burney fokuserede på, at en effektiv ordning vægtreduktion afhængig på rullende ud som par forbedringer som med rimelighed kan forventes, og efter at montering af næring til den enkeltes alder, køn og erhverv og især til individuelle likings. Denne formaning er langt vigtigere i dag end det var 175 år før. At finde den ægte fundament for din vægt spørgsmål og efter at valget sustenances i lyset af disse individuelle variabler, herunder hvad du får et kick ud af chance for at spise-var afgørende i disse dage og er temmelig meget som kritisk i dag.

Holde vægttab planer Simple er ikke noget nyt:

- Interferens med en spise rutine, svarende til hver eneste god ting, er især åben for mishandle til ingen ende er så mindre krævende end at opstille en forvirret kode af indespærring og principper i spørgsmålet om hvad de skal spise, og hvad at drikke og den patient er usædvanligt velegnet til at forestille sig, at evnen af ​​de specialiserede intervaller med antallet og sortiment af anmodningerne. Under alle omstændigheder de personer, der fatte reglen om en spise regime indse, at det modsatte er tilfældet ... i stedet for at trænge med ubetydelige subtile elementer, tag fat i par vigtige fokuserer for hvilke en spiseforstyrrelser regime for det meste vil blive fundet til tur. Dem, der er bedste off er dem, der holder sig væk fra alle bestræbelser på at trænge komponerer Dr. Horace Dobell i 1865.

Hvad vi kan læne fra fortiden:

Midt i den tyvende århundrede, videnskab afdækket progressivt og mere bemærkelsesværdige indsigt om den menneskelige krop, men de absolutte mest afgørende og nemmeste sandheder om vægt administration syntes at have været tabt, eller har sløret i blankness. Snarere, avancerede strategier vægttab, for eksempel, kalorieindhold nummerering, vejning og måling segmenter, fokuserer, etaper, bare protein, ingen kulhydrater, så meget fedt som troede, ingen fedt ved enhver Stræk fantasi, hele hvede, regelmæssig, lys, naturlig, pre-partitioneret, størknede suppers - sammen indviklede formler, kost planer og krav til berømmelse næring - erstattet sund dømmekraft. Kost nødt til at være uoverkommelige, fundamentalistisk, ideologiske, og her og der endda modsatte. Buzzwords og myter ikke rydde op de problemer med vægt og hvad de skal gøre ved det.