Frugt og Grønt til Vægttab

10/01/2017 16:23

Frugter og grøntsager er naturlige vægttab fødevarer. De er også fyldt med ernæring, så de hjælper med at sikre, at du får de vitaminer og mineraler, du har brug for, mens du taber.

5 vægttabsfrugter

1. Appelsiner og Grapefrugter - Meget sure frugter er meget gode til at hjælpe din kropsbygge toksiner, så de er gode naturlige vægttab fødevarer. Derudover tilbyder de høje niveauer af vitamin C.


2. Jordbær - Jordbær er meget som blåbær. De smager sødt, er højt i antioxidanter, men ret lavt i sukker, så de er gode naturlige vægttab fødevarer.

3. Æbler - Æbler er også høje i antioxidanter, men er også gode naturlige vægttab fødevarer fordi de indeholder masser af fiber. Denne fiber hjælper med at holde dit fordøjelsessystem fungerer korrekt og holder dig fuld.

4. Meloner - Meloner består især af vand, så de er meget lave i kalorier. De har også masser af vitaminer. Vandmelon har så meget jern som spinat!

5 vægttabgrøntsager

1. Broccoli - Broccoli er meget påfyldning og meget nærende. Det er en stor vægttab mad, men kan få folk til at føle sig meget gassy, ​​så det er ikke altid godt i store mængder.

2. Tomater - ja, de er teknisk en frugt, men vi tænker normalt på dem som en grøntsag. De er fyldt med antioxidanter som lycopen, så de er meget sunde, såvel som fyldning og lavt kalorieindhold.

3. Søde kartofler - Søde kartofler er lidt stivelsesholdige og har flere kalorier end nogen af ​​de andre grøntsager, jeg har nævnt her.

Men de er stadig et topvægttab mad, fordi de er utroligt nærende og de kan hjælpe dig med at undgå cravings, fordi de smager sødt. Bare undgå at lægge dem op med smør og sukker / kanel topping for at spare kalorier. Kanel er fint, men ikke sukkeret.

Næsten alle frugter og grøntsager er store naturlige vægttab fødevarer.

Så bør du være velkommen til at tilføje de frugter og grøntsager, som du elsker til denne liste, for at holde din kost varieret og interessant.