Hvad er en kalorieindhold Og Hvordan Det Påvirker Vores Krop?

07/31/2017 13:00

Kalorier er simpelthen en måde at måle energien i mad og den energi, der frigives i kroppen. Selvom det teknisk korrekte navn er kilocalorie, bruger næsten alle, herunder diætister, den kortere "kalorieindhold".

En kalorieindhold er den mængde energi, der er nødvendigt for at hæve temperaturen på 1 gram vand med 1 grad Celsius. Du bruger ca. 1 kalorie pr. Minut, når du sidder afslappet. Det handler om den samme mængde varme udgivet af et stearinlys eller en 75-watt pære. Kalorier afrundes på fødevareetiketter, så når du multiplicerer gram proteiner, kulhydrater eller fedt, kan du komme ud med en anden værdi end det, der vises på etiketten. Fødevarer, der indeholder 50 kalorier eller færre, afrundes til nærmeste 5-kalorieindhold; Fødevarer med mere end 50 kalorier afrundes til nærmeste 10-kalorieindhold.

Fødevarer, der har færre end 5 kalorier, kan nævnes som 0 kalorier. Selvom du måske tror, ​​at denne afrunding virker vildledende eller unøjagtig, skal du huske på, at en 10-kalorieforskel faktisk er ubetydelig i det store planlægning af ting.

En kalorieindhold er ikke et næringsstof, men visse næringsstoffer giver kalorier. Protein, kulhydrat og fedt udgør kalorieindholdet i forskellige fødevarer. Selvom det ikke anses for et næringsstof, giver alkohol også kalorier. Faktisk et gram af

  •     Protein indeholder 4 kalorier
  •     Kulhydrat indeholder 4 kalorier
  •     Fedt indeholder 9 kalorier
  •     Alkohol indeholder 7 kalorier


De resterende næringsstoffer - vand, mineraler og vitaminer - giver ikke kalorier, og heller ikke fibre eller kolesterol. Selvom de fleste fødevarer består af to eller flere næringsstoffer, er fødevarer kategoriseret efter deres overvejende næringsstof. For eksempel betragtes en bagel og en skål korn som kulhydrater, selvom de også indeholder protein og nogle gange fedt. Selv om et kyllingebryst betragtes som proteinføde, kommer ikke alle dets kalorier fra protein. Kylling indeholder også fedt, som bidrager til kalorier.

Ikke alle kalorier er skabt ens. Fødevarer, der betragtes som fedtfri kalorieindhold, har virkelig intet i dem for så vidt angår ernæring, undtagen kalorier. Sukkerholdige fødevarer, såsom slik, er gode eksempler. Når du begrænser kalorier, kan du gøre noget plads til fødevarer med tomt kalorieindhold, men bygg ikke din kost på dem. Hvis du gør det, vil du gå glip af værdifulde mineraler, fibre og vitaminer. Det modsatte af tom-kalorie fødevarer er nærings-tætte fødevarer. Kalorier til kalorieindhold, de pakker en solid ernæringsstamme ved at give en god mængde vitaminer, mineraler og / eller fibre i forhold til antallet af kalorier de giver. Med andre ord får du en stor ernæring bang for din kalorie buck.


Et eksempel på en næringsdigt mad er en appelsin. For kun 60 kalorier får du ca. 3 gram fibre, 100 procent af dit daglige C-vitaminbehov og en god mængde folinsyre plus et spektrum af andre mikronæringsstoffer og fytokemikalier, såsom antioxidanter. Nu hvor du har al den information, du har brug for på, hvad der er fedt og hvad er en kalorieindsamling, finder du det rigtige kvinder fitness- og ernæringsprogram at blive involveret i, vil være let, fordi du kan forstå, hvad du skal erobre!