Hvordan man laver små ændringer i din daglige kost til at tabe

09/04/2015 11:35

 

Tip 1. Skriv alt det, du spiser på nogle papir ned. Skriv ned alle mad og drikke, at du spiser og drikker fra mandag til søndag og nogenlunde hvad tid på dagen disse fødevarer blev forbrugt.

Den næste opgave er at skabe 3 forskellige lister for hver af de fødevarer grupper.

Tip 2. Lav en liste for de tre vigtigste fødevarer grupper, kulhydrater, fedt og proteiner.

Tip 3. Tag de fødevarer, du spiser og drikker fra mandag til søndag og sætte dem i den rigtige mad gruppe. Hvis du er usikker hvilken fødevaregruppe noget er i, gør en hurtig Google-søgning efter den pågældende fødevare.

Tip 4. Når du har taget alle de fødevarer, du spiser og drikker, og placeret dem på den korrekte listen, kan du så begynde at foretage ændringer i din kost.

Tip 5. Tag et kig på fødevarer og drikke, du indtager hver uge, og gøre 1 til 3 små ændringer i din kost hver uge. Et eksempel på dette kunne være at erstatte burger og chips mandag med kylling og pasta. Ideen her er at foretage små gradvise ændringer til din spise rutine, begynde i det små og bygge op over et par uger til at oprette en ny spise mønster.

Tip 6. Kig på lister over fødevarer fra de fødevarer grupper, som du spiser, se om du har en god balance mellem fedt, proteiner og kulhydrater fra listerne. Du skal spise flere kulhydrater, da disse giver energi til kroppen. Ideen er at gøre små justeringer til de fødevarer, som du spiser, så de er tilpasset til de mål, du ønsker at nå.

Tip 7. Lav et par små ændringer i fødevarer og drikkevarer, som du spiser i den første uge, og sæt påmindelse på din telefon eller tablet ved hjælp af telefon apps. Der er flere måder, du kan gøre dette, er du simpelthen nødt til at finde, hvad der virker bedst for dig.

Tip 8. Formål at spise noget groft hver 3 timer for at holde stofskiftet fungerer gnidningsløst og energi niveauer op. Hvis du springer måltider dette vil være imod produktive til dine mål.

Tip 9. Formål at drikke et glas vand med hvert måltid som vand hjælper til at holde dig følelsen fuld i længere tid. De fleste mennesker er dehydreret og mangler naturligt vand i hver dag liv.

Tip 10. Undgå sodavand og højt sukkerindhold drikkevarer som disse har masser af overskydende kalorier, der vil føre til vægtøgning.

Tip 11. Hvis du ikke kan erstatte et måltid, så prøv at ændre størrelsen af ​​den del.

Tip 12. Brug din hånd størrelse som en guide for en del størrelse.

Tip 13. Formål at skifte mellem 1 og 4 måltider om ugen til at starte med, og holde dette op i mindst 21 dage til at oprette en ny vane.

Tip 14. Formål at spise rene og sunde fødevarer for omkring 75% af den tid, du spiser.

Tip 15. Reducere eller undgå sent nat snacking da dette bidrager stærkt til vægtøgning.

Tip 16. Skær ned på alkoholholdige drikkevarer, da disse er høj i usunde kalorier. Hvis du forsøger at tabe en masse vægt, ikke drikker mere end 4 enheder på en uge.

 

Tip 17. Undgå at se tv i lange perioder, da dette er en katalysator for at spise usunde snacks.

Tip 18. Sørg for at du ikke springe morgenmad. Springe morgenmaden er en dårlig idé, og er mod hensigten til vægttab. Du er mere tilbøjelige til over spise på dit næste måltid, hvis du undgår morgenmad.

Tip 19. Undgå efter nedbrud kost for noget længere end et par uger, da disse er usundt og kan fremme dårlige vaner i lange løb.

Det centrale er at starte små og forsøge at være konsekvent i mindst 21 dage til at udvikle nye vaner, som igen vil skabe nye sunde kostvaner.