Hvorfor Fiber er afgørende for Health & Hvordan du øger din fiber indtagelse

10/20/2015 12:21

At få den rigtige mængde af ethvert næringsstof kan være svært for nogle mennesker. På trods af dette, er det meget vigtigt, at folk gør en indsats for at få de nødvendige vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, som kroppen har brug for at fungere ordentligt. En af de vigtigste næringsstoffer, at en person bliver nødt til at føle og være sund er fiber. Fiber er et stof, der findes i mange forskellige fødevarer, og det er meget vigtigt for korrekt kropsfunktion.

 

Der er en række grunde til, at det er meget vigtigt for folk at opnå en tilstrækkelig mængde af fiber på daglig basis. Men der er mange mennesker, der ikke får den fiber, de har brug for. Anerkender betydningen af ​​fiber i en kost og gøre en indsats for at øge fiber indtagelse er vigtig.


Der er forskellige grunde til, at fiber er afgørende for sundheden. En af de vigtigste grunde fiber er meget vigtigt for sundhed er det hjælper med fordøjelsessystemet. Når de indtages regelmæssigt fiber er fremragende at sikre, at kroppens eliminering systemet fungerer korrekt. Fiber hjælper med at fjerne giftstoffer fra kroppen gennem forskellige dele af fordøjelseskanalen, såsom colon. En passende mængde af fiber i en kost sikrer, at fødevarer, der ikke kan fordøjes bevæger sig gennem tarmene grundigt for at forhindre sådanne betingelser som irritabel tyktarm eller irritation af tarmvæggene.

 

En anden fordel, at fibre tilbyder, er evnen til at fjerne cholesterol fra kroppen. Vandopløselig fiber, der findes i sådanne fødevarer som æbler og bønner er meget effektiv i binding kolesterol og fjerne det fra kroppen. Dette vil til gengæld hjælper med at sænke en persons kolesterolniveau og forhindrer hjertesygdomme. Spise tilstrækkelige mængder af fiber sikrer også, at blodsukkeret forbliver selv hvilket igen vil mindske risikoen for at udvikle sådanne tilstande som diabetes.