Lær mere om fedme

12/07/2016 02:49

Drøjde bygger farerne ved voksende hypertension, diabetes (slags 2), koronar sygdom, slagtilfælde, galdeblæren infektion og malignitet af barmen, prostata og tyktarm.


I USA er omkring 300.000 tromlinger for hvert år ligefrem identificeret med fedme ........

Det er ikke kun et velvære fare, det er en eksistens invaliderende sygdom også.

Forstå, hvad der forårsager corpulence vil hjælpe dig med at bekæmpe det endnu mere levedygtigt.

Hvad mere er, overraske! Surprise! Man skulle tro, at "ingen praksis og hengive" er de skyldige .......

Disse 2 er naturligvis den grundlæggende driver da vi afskallede hver dag med en masse usund næring, men da vores unægtelig stationære levevis, vi ikke praktiserer overhovedet eller ikke gør, hvad der er nødvendigt arbejde ud, så vi kæmper ægte svært ikke at få fedt.


Ikke nok Søvn er Hvad er årsagen Fedme

Du er forbløffet?

Du tror det burde være den korrekte inverse, er ikke, at så? Det utilstrækkelig hvile ville gøre dig komme i form (da det påvirker din krops velbefindende), ikke at tage på!

Under alle omstændigheder, et par anmeldelser foreslå, at der er en sammenhæng mellem det beløb, du hvile og din vægtøgning .....Fedt Lig frugtbar - Dette er hvad forårsager fedme

Hvis du er federe, odds er du vil have flere unge. En gennemgang afsluttet ved Minot State University i North Dakota lukker dette.

Det viser, at der er en lille men bemærkelsesværdig forbindelse blandt BMI og conceptive satser som almindelige vægt damer har en normal på 3,2 unge, mens overvægtige og fede damer har en normal på 3,5 børn.

Den fængslende undersøgelse er dette:

Er der flere børn gør damer sat på i vægt eller har Overvægt eller store make damer levere flere børn?

Svaret er formentlig begge.

Have flere børn bygger din mulighed for at vokse ind i "fedt" region, om ikke af anden forklaring end fattige hvile.

Så igen, kan være fedt eller overvægtige bede at nedbringe finansielle status, der således er forbundet med at have flere børn, revisionen afdækker.

Mere krydret I Alder er Hvad er årsagen Fedme

Alt taget i betragtning, hvis du er mere etablerede, du har en tendens til at være federe end andre! Oversigt af US National Center for Health Statistics fandt, at på off chance for, at du var modnet mellem 40-79, du var 3 gange så tilbøjelige til at være tungere som dem modnet mere ungdommeligt.

Den mest sandsynlige årsag?

Ah ... Sigh .... På grund af at aftage i dit stofskifte ......

Efterhånden som du får mere krydret, kroppens evne til at metabolisere næring bakker ud. Dette er grunden til du vil se, at du spiser en lignende foranstaltning af næring og gør en skelnes øvelser fra du gjorde, da du var 20 år, men i en alder af 40, du lægger på vægten.

Temperatur Effekter Årsag Fedme

Tænker om har vist, at i behagelig temperatur, du benytter mindre vitalitet dermed flammende mindre muskel til fedt kvotienter. I mere kvælende temperatur miljø, vil du sveder betydeligt mere som thusly udnytter mere vitalitet. Der er desuden en bekræftelse til at foreslå, at du vil mindske mål for næring optagelse i mere forrygende temperatur miljø.

Mindre rygning eller Afslutning Rygning Årsager Fedme

Hvis du er ryger, vil du sandsynligvis mere slank end andre. Langs disse linjer, i tilfælde af at du fælde ryge eller holder op igennem, vil du bunke på pounds, men ingen ved, hvorfor det er så ..... Sandsynligvis er den begrundelse, at nikotin er en sult suppressant og tilsyneladende kan hæve dit stofskifte