Sådan forhindrer fedme

07/08/2016 17:48

Fedme er en tilstand portrætteret af overabundance muskel til fedt forholdet nøgletal (eller fedt). En universel standard er blevet omfavnet til måling overvægt og drøjde. Dette er Body Mass Index (BMI), kendetegnet som vægt isoleret med kvadratet på tallness i kg / m2 (se boks). BMI vurderer niveauet af drøjde og på den måde tillader at undersøge faren velvære (co-grimness) forbundet med det (se boks).

Under alle omstændigheder, forskning anbefaler, at arvelige variabler indgår sig i under 33% af tilfælde af corpulence, hvilket viser, at arvelighed ikke afklare alt. Desuden er det langt ude, at det humane genom har ændret sig i løbet af en æra til det punkt at skabe den heftiness pandemi sydende. Den måde, at, universelt, overvægtige påvirkninger et større antal personer end den nuværende æra af værger og bedsteforældre, viser, at forskellige elementer er skyld i ulykken. I virkeligheden, de hurtige ændringer i miljø og adfærd i sene årtier er betydelige determinanter for den hurtige udvikling af denne sygdom. Hvad mere er, det er hovedsageligt i kosten tilbøjeligheder og levevis, der er de vigtigste drivkræfter vægten pest.

Spise næring med høje kalorier og højt indhold af fedt, kombineret med en livsform mere inaktive antager en rolle i udviklingen af ​​overvægt og Fedme mønstre rundt. Husk, at sætte på vægt er aldrig eftervirkninger af en slagside af vitalitet justere, dvs mellem kalorieindhold optagelse og næring brug af foreningen (for at arbejde og holde kropstemperatur). På det tidspunkt, hvor næring forbrug overgår vitalitet brug, er overflod vitalitet lagt væk som muskel til fedt forholdet nøgletal. I tilfælde af at denne komponent er lagt til side har beføjet mand til at overvinde tider med mangel, ser det ud til at tjene i tider med overskud.

Behandlingen af ​​corpulence ikke begrænse sig til at tackle en vægt problem, men snarere er at tage ansvar for den terapeutiske problem fuldstændigt. Disse behandling og modsatrettede virkning af fysisk problem, mens opbygge et system skræddersyet til vægttab. Gennemgå, at metoden af ​​medicin behandling af corpulence er diskutable. Narkotika, fx diuretika, anorexigene kataboliske og forskud vægttab dog ikke handler især faldet i fedtet væv. Hvad mere er, for det meste overbevisende i tidlig behandling, de har ikke vist langdistanceflyvninger. Som regel er de årsagen til alvorlige metaboliske aggravations, og dermed solidt modløs. Efterfølgende diuretika, der begrænser nyrerne til at udlede mere vand kan medføre ægte elektrolyt klodsethed, eller udtørring.

En anden behandling følger op på mave-tarmkanalen til at stykke fedt indtagelse til en vis grad af organisation som for sent godkendt. Forskellige partikler er et arbejde i gang, eller i kølvandet på reklame system. Hvorom alting er, blandt specialister, nogle mirakel om soliditet i et kirurgisk foranstaltning på grund af en adfærdsmæssig problem.

Hvorom alting er, kan stof ikke tager sig af spørgsmål om vægt og ikke "helbrede" ikke korpulent. De bør være medicinsk observeres, og vælg i en komplet, herunder spise rutine og normal fysisk handling. Det er i øjeblikket almindeligt anerkendt, at spise regime skal redone, det vil sige ind troede tilbøjeligheder og opretholde adfærd hver person, derudover fornuftigt, da det er grundlæggende, at de er langt, sejt træk.

I industrialiserede lande, den monetære bekostning af drøjde og relaterede sygdomme er 2.4 til 5% af velvære udgifter. Det er klart, tallene ændrer betinget infektionen overvejes i vurderingen af ​​de udgifter og omfanget af sager på grund af Fedme sygdomme hver.

Behandlingen af ​​heftiness er kompliceret at det punkt, at det er bedre ikke at samle overflod vægt i modsætning til at forsøge at tabe. Det er på denne måde afgørende for at omfavne forebyggende foranstaltninger for at opretholde en strategisk afstand fra tilfælde af overvægt blandt børn og etablering af drøjde i voksne. Den vigtigste vej til ikke at tage på i vægt, er at punkt indespærring vitalitet optagelse og aktivitet fysisk handling, forventning kampe burde koncentrere sig om opnåelse af grundlæggende læring om næring og legitime kostvaner, mens bemyndigelse normal aktivitet. Dette er for at etablere en solid livsstil, og ikke at skabe fanatisk adfærd til vægtkontrol. Det burde måske være styret af de forebyggende teknikker oprettet i Finland, at de vigtigste nation har bosat deres numre.