Sund Vægttab Tips

05/11/2015 17:56

Du bør begynde din sikkert og sundt vægttab rejse ved at overveje dine egne behov Der er ingen kost program, der vil være bedst for alle.

Start med at vurdere eventuelle følelsesmæssige eller fysiske forhold, der kan forstyrre dit vægttab. Det er bedst at se din læge.

Du vil opdage, at de fleste eksperter vil anbefale en sund kost plan og regelmæssig motion for sundt vægttab.

Tilstrækkelige mængder af vitaminer, mineraler og protein (anbefalet daglig tilførsel) bør overvejes for at medtage i enhver vægttab plan. Din plan bør være lavere i kalorier, men ikke i disse væsentlige elementer.

Dens velkendt, at kroppen kræver en vis mængde vitaminer og mineraler til at fungere ordentligt og forblive sunde. En sund kost kan forsyne kroppen med vitaminer og mineraler, den har brug for. Problemer og lidelser vil næsten helt sikkert opstå, hvis din kost ikke leverer din krop med disse væsentlige elementer.

Hvad er en sikker mængde af vægt, jeg kan tabe på en sund vægt tab program?

Du kan trygt tabe om to pounds en uge.

Hvad med søvn og sundt vægttab?

Ikke får den rette mængde søvn, eller søvnmangel, sinker dit stofskifte, hvilket gør det vanskeligt at tabe eller opretholde vægten. Mangel på søvn øger dit cortisol niveau. Dette kan resultere i øget appetit, sammen med trang til sukker, hvilket fører til vægtøgning. Så sørg for din tidsplan tillader søvn, du har brug for.

Hvad er Glycemix Index?

Vi ved, at kulhydrater har en indvirkning på blodsukkeret. Det glykæmiske indeks er en måling af denne påvirkning.

De kulhydrater, der nedbrydes langsomt i kroppen fremmer stabilt blodsukkerniveau. Det er godt, så de sats godt, eller lav, på glykæmisk indeks.

De typer af kulhydrater, der nedbrydes hurtigt forårsage højere insulin niveauer. Dette fører til din krop lagre fedt. Disse højere sats på indekset. Du kan blive sulten ikke at snart efter et måltid, spise disse kulhydrater.

For sundt vægttab, bør du blive fortrolig med det glykæmiske værdi af de fødevarer, du spiser, og holde sig væk fra dårlige carbs (dem med højt glykæmisk værdier).

En kost, der indeholder flere gode kulhydrater (dem med lave værdier) vil hjælpe med at holde din appetit i skak, og hjælpe med at opretholde stabile blodsukkeret.

(Påmindelse: Fødevarer med en lavere glykæmisk indeks-værdi er bedre til at tabe end fødevarer med en højere glykæmisk indeks-værdi

Når du forsøger at tabe sig, er at springe måltider anbefales?

No.Meal springe kan forårsage lavt blodsukker, hvilket fører til mad cravings, hvilket ikke er til gavn for vægttab.

Kost forskning har vist, at folk, der ikke springer morgenmaden er mindre tilbøjelige til at være overvægtige end dem, der gør springe morgenmad.

Snarere end at spise to eller tre større måltider dagligt, eller springe et måltid, en god måde at slankekure er at spise fire eller fem mindre måltider. Dette stabiliserer blodsukkeret, og hjælper med at kontrollere appetitten.

Er det vigtigt for sundt vægttab at spise morgenmad?

Ja. Du har brændt ca. 450 kalorier i løbet af din søvn, så din krop har brug for en sund morgenmad. Det er godt for at opnå sundt vægttab. Så tilbringe 10 minutter eller deromkring for en sund morgenmad.

Du ønsker ikke at forsøge at tabe sig ved at sulte dig selv, ved i stedet ved at spise fødevarer, der er sunde. Den amerikanske National Weight Control Registry har udgivet data, der viser, at en af ​​de fire vaner af succesfulde langsigtede Dieters, er at have en almindelig morgenmad.

Hvad er et par af de største årsager til vægtøgning?

Vi alle få vægten på samme måde. Det er svært at tabe sig, hvis det ikke er forstået, hvordan det blev vundet til at begynde med. De to primære måder er:

1. Forbruge flere kalorier end der bruges.

At tabe sig, du vil brænde flere kalorier, end du indtager. Men hvis bruger færre kalorier end du indtager, vil du tage på i vægt.

Et af de største problemer i vores vestlige samfund er, at vi super størrelse alt for mange ting, alt for mange gange. Det koster meget lidt at supersize dine frites og cola.

Når spise ud på restauranter, det meste af tiden, dele er meget generøse. Når de er på en steak house, har du nogensinde set en fire ounce bøf?

Husk, at super mellemstore dele generelt gøre for super mellemstore mennesker.

Se dine portionsstørrelser, hvis du forsøger at tabe sig.

2. Vi skal blot vælge de forkerte fødevarer.

Stærkt forarbejdede og letfordøjelige fødevarer forårsage vægtstigning ved at hæve blodsukkeret, som forårsager mere insulin, der skal produceres. En øget insulin bølge vides at forårsage fedme. Og typisk kost i vores vestlige samfund har tendens til at omfatte en stor mængde af fedt.

Fedt er tætte i kalorier og fører til vægtøgning. Kombiner stærkt forarbejdede fødevarer med fedtholdige fødevarer, og du kigger på usund vægtøgning. For sundt vægttab, være opmærksom på det glykæmiske indeks værdier, hvad du spiser, og gøre en indsats for at spise sunde fødevarer.