Vægttab - Sådan Cure A Night Of Overspisning

10/28/2015 11:22

Vi har alle været der. Vægttab fremskridt kommer sammen pænt. De sidste par uger har været en overvældende succes. Derefter skal du bare have en nat, hvor du tilsyneladende har mistet din berøring. Måske var det en aften, du impulsivt besluttede at spise ud med din familie. Eller din ægtefælle kogt noget ekstra specielt til middag. Uanset omstændighederne, på denne særlige aften, du kunne bare ikke hjælpe dig selv. Du spiste meget mere end du bør have. Måske var det en meget velkendt binging magi, omend en du ikke har svandt i temmelig lang tid.

Uanset tilfældet, har du sandsynligvis føle sig en smule skuffelse med dig selv. Det er alt for almindelig, glider efter et anfald af succes på en eller anden måde, at få dig til at føle som om alle dine bestræbelser er blevet spildt. Det kan føles som om, de er blevet annulleret i en hurtig slag.

Så meget som det kan føles på denne måde, kan vi forsikre dig dette ikke er tilfældet.

Alt du skal gøre nu, er at sikre, du er tilbage på rette spor i morgen. Du er tilladt en midlertidig udsættelse for din indsats på lejlighed. Men du skal passe på ikke at hvile på laurbærrene. Husk, konsistens er nøglen til succes i enhver sundhedsrelateret bestræbelse.

Det er nemt at kurere en nat af overspisning. Du skal blot springe din morgenmad næste dag. Her møtrikker og bolte tilgang fungerer bedst.

Morgenmad er måske ikke dine ting. I så fald, springe, hvad er dit første måltid. Du er nødt til at rette dig selv et eller andet sted. Hvis du ikke har sprunget et traditionelt måltid før, vil du sandsynligvis finde det er forståeligt nok udfordrende. Men det kan gøres med en grundlæggende kraftudfoldelse din viljestyrke. Hold dig selv travlt, drikke din morgenkaffe, og springe dit første måltid. Du havde din andel går aftes, så du ikke fratage dig selv fra væsentlige ressourcer. Hvis der er noget, din krop vil bare kompensere ved at brænde ekstra fedt til energi. Dette er utvivlsomt en god ting, især for en inddrive type 2 diabetiker.

Når det kommer til stykket, se på det på denne måde. Spring dit første traditionelle daglige måltid, har din morgen kaffe eller te, hvis du har brug for, og fra dette punkt og fremefter, gå så længe du kan uden at spise.

Du vil ikke kun kurere en dårlig nat af overspisning, men du er også sandsynligt, at gøre nogle vægttab fremskridt så godt.

Drej en krise til en mulighed. Det er vigtigt ikke at komme ned på dig selv. Nyd dit liv og være positiv! Disse er normale omstændigheder. Bare vær opmærksom og organiseret i din indsats, og orientere dig tilbage i den rigtige retning, når du styrer lidt off-kursus.

Selvom administration af din sygdom kan være meget udfordrende, type 2-diabetes i