Hvor hurtigt til at tabe

11/14/2014 15:56

I vores bestræbelser på at komme i form og reducere vores vægt, vi ønsker at gøre det i den hurtigst mulige måde. En af de mest almindelige spørgsmål i løbet af denne søgen er, hvor hurtigt at tabe sig.
Svaret på dette spørgsmål afhænger af, hvilken type vægt du forsøger ønsker at tabe. Hvis du blot ønsker at tabe vand vægt, kan det ske i en forholdsvis kort tidsramme. Men dette tab af vægt er kun midlertidig, og at vægten vil vende tilbage igen ved blot rehydrering din krop.
Hvis du ønsker at vide, hvor hurtigt at tabe sig ved at reducere fedt, så 3500 kalorie per pund fedt regel kommer i spil. Denne regel blot, at du er nødt til at brænde 3500 kalorier for at tabe et halvt kilo fedt. Så ... det næste spørgsmål er så, hvor hurtigt kan en person brænde 3500 kalorier?

Så lad os gå på opdagelse i.

Den anbefalede daglige kalorieindtag er omkring 1800-2000 kalorier for kvinder og 2300-2500 kalorier for mænd. Du kan begynde en let håndterbare vægttab program ved at skære dit kalorieindtag ned med omkring 300 kalorier om dagen. Ved at gøre dette, uden nogen øvelse, ville det tage næsten 12 dage at tabe et halvt kilo fedt. Det er ikke den mest opmuntrende nyheder. (Faktisk var jeg lidt modløs mig selv, når jeg kom til denne erkendelse.)
Der er en ekstra faktor, der vil hjælpe med at forkorte denne mængde tid, og det er ved at tilføje en øvelse rutine ind i din daglige tidsplan. En sund effektiv rutine skal brænde mindst 300 kalorier om dagen. Hvis en øvelse rutine som denne er indarbejdet i din tidsplan, så vil du have skåret, hvor hurtigt at tabe i halve. Det ville være lige under seks dage.
Dette antal kan forbedres yderligere på ved at spise færre kalorier og brænde flere kalorier. For eksempel, når de spiser 400 kalorier mindre og brænde 400 kalorier dagligt, et pund fedt kunne gå tabt i lidt over fire dage. I de mest ekstreme tilfælde, hvis der kan afsluttes en reduktion på 500 kalorier og 500 kalorie brænde, som vil udmønte sig i en £ 1 fedttab hver 3,5 dage. (Af hensyn til at opnå en vellykket og sundt fedt tab, der er, hvor hurtigt at tabe fedt vægt på kortest mulig tid.)
Forsøg på at begrænse kalorier til mere end det sidste scenario ovenfor antyder er skadeligt for dit helbred på grund af din krops basale næringsstof behov for daglige funktion. Desuden er nødvendige energi til at fuldføre kaloriefattige brænde kræves af motion. Denne energi kommer i form af den mad, vi spiser.
En bonus i at tilføje motion ind i din rutine, især fra en form for vægttræning, er, at du øger muskel. Ved at øge muskel, du naturligvis øge din hvile stofskifte. Dette resulterer i at brænde flere kalorier, selv når du ikke arbejder ud. Plus din krop vil se bedre så godt.
Disse principper dikterer hvor hurtigt at tabe fedt vægt. Anvend denne spise og udøve program og se, hvor hurtigt fedtet forsvinder.